Onze school leeft dankzij een heel enthousiast team van gedreven mensen.

In onze kleuterafdeling in de Kleinstraat staan:
Meester Sam,Juf Moniek en Juf Kaat bij de rode en blauwe kleuters, juf Mie en meester Pieter bij de gele en groene kleuters en juf Mieke als ondersteuning.

Bij de kleuters in de Vossenberg staan juf Annemie en juf Ulrike,
en juf Kaat en juf Mieke als ondersteuning.
De leidsters worden bijgestaan door juf Viviane of juf Fatma, onze kinderverzorgsters.

De ochtendopvang wordt verzorgd door Lydia in de Vossenberg
Het middagtoezicht wordt verzorgd door Juf Lieve in de Kleinstraat en Juf Lydia en juf Sabine in de Vossenberg.

In onze lagere afdeling staan de volgende leerkrachten paraat: juf An, juf Marleen, juf Martine, Juf Christine, meester Joaquim, juf Els, meester Geert, juf Martine, juf Mieke.
Voor voldoende beweging zorgt onze turnleerkracht meester Michaël.
Juf Hilde geeft godsdienst en leidt de zorg in goede banen.
Onze secretaresse, Sandra, is het “duivelinnetje-doet-al” van onze kindercampus!
Silvia zorgt ervoor dat alles netjes onderhouden wordt en de klusjes worden opgeknapt door ons klusjesteam.
Ons directieteam telt 2 gedreven leden: juf Lydie en meester Luc.