Inschrijven en vrije plaatsen

Beste ouders,

Dankjewel voor de interesse in onze school.
Omdat wij jullie niet op school mogen ontvangen door de coronamaatregelen, kunnen we de volgorde van inschrijving vanaf 1 maart enkel bepalen door een digitaal formulier, waarbij jullie een aanvraag tot inschrijving doen.
De inschrijvingen worden chronologisch afgewerkt.

Mail, sms, WhatsApp zijn geen geldige inschrijvingsmodaliteiten. Hier wordt geen rekening mee gehouden.  De aanvraag tot inschrijving kan enkel en alleen via volgende link:

Godsheide

Dit formulier zal op 1 maart om 08.00 uur stipt actief worden. Het moment waarop u dit formulier verstuurt, wordt automatisch geregistreerd en geldt als inschrijfmoment.

OPGELET:
Nadat wij de aanvraag tot inschrijving ontvangen hebben, sturen we jullie de inschrijvingsdocumenten door.  De inschrijving is pas definitief als u de inschrijvingsdocumenten volledig hebt ingevuld en door ons ondertekend hebt terug ontvangen = bevestiging van inschrijving.

TER INFO:
Is je kind van geboortejaar 2019, 2018 of gaat het voor de eerste keer in onze school naar het eerste leerjaar? Dan zijn wij verplicht om de dubbele contingentering toe te passen.  Dit betekent dat we in 2 “kolommen” inschrijven, indicator en niet-indicatorleerlingen.  Het aantal vrije plaatsen in elke kolom wordt voor de inschrijvingsperiode bekend gemaakt.
Wat is een indicator-leerling?
Een indicator-leerling is een kind waarvan de moeder geen diploma hoger secundair onderwijs heeft en/of het kind een schooltoelage ontvangt.

Vrije plaatsen

Wie moet er inschrijven?

Alle kinderen die geboren zijn in 2019, ongeacht of ze in het schooljaar 2021-2022 of 2022-2023 willen instappen.

Elk kind dat van een andere school naar onze school wil komen.

Wanneer moet er ingeschreven worden?

Het online inschrijfdocument staat voor je klaar vanaf 1 maart 2021 om 8 uur.

Welke kinderen krijgen voorrang?

Heb  je al een broer of zusje ingeschreven in onze school of ben je een personeelslid van onze school, dan kan je je kind vooraf inschrijven en dit van 29 januari 2021 tot en met 12 februari 2021. Onze school engageert zich om je hiervan tijdig te informeren.

Zijn er plaatsen tekort in 2021-2022?

Neen, alle kinderen die een plaats zoeken, kunnen terecht in één van onze KT-scholen. Enkele scholen kunnen vollopen, maar je hebt sowieso heel wat keuze. Als er in een school geen plaats meer is, komt je kind op de wachtlijst terecht en zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je weten of jouw school voldoende plaats heeft, neem gerust contact op met de schoolleider van desbetreffende school.

Wat met het buitengewoon onderwijs?

Voor kinderen die zich willen inschrijven in het buitengewoon onderwijs, gelden dezelfde afspraken. Opgelet : deze kinderen hebben een verslag van het CLB nodig dat hen toegang geeft tot het buitengewoon onderwijs. Overweeg je de overstap, contacteer dan zeker je huidige school en CLB.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om de KT-kindercampus van jouw keuze te contacteren, of