Inschrijven en vrije plaatsen

Inschrijvingen

ALLE Hasseltse basisscholen werken met een digitaal aanmeldsysteem.

(*uitgezonderd buitengewoon onderwijs)

Heb je een kind geboren in 2020 met al een broer of zus op school of ben je personeel van de school?

Dan heeft jouw kind voorrang om rechtstreeks in de school in te schrijven van maandag 24 januari (9 u) tot en met vrijdag 4 februari 2022 (16 u).

Alle andere kinderen geboren in 2020 of ouder die een nieuwe school zoeken, melden eerst digitaal aan.

Digitaal aanmelden kan tussen dinsdag 1 maart (9 u) tot en met maandag 28 maart 2022  (16 u) via www.hasselt.be/inschrijvenopschool.

Uiterlijk 30/04 ontvangen alle ouders die hun kind(eren) hebben aangemeld een email met de toegewezen school.

Daarin vind je alle gegevens van de school waar je je kind kan inschrijven.

Inschrijven kan in de school tussen maandag 2 mei tot en met vrijdag 20 mei 2022.
Mis deze periode dus zeker niet!

Aanmeldingsperiode gemist?

Vanaf dinsdag 24 mei 2022 (9 u) starten de vrije inschrijvingen op school.
Let op! Niet alle scholen hebben dan nog plaats. Contacteer de school om na te gaan of er nog plaats is of kijk op www.naarschoolinvlaanderen.be.

Heb je nog vragen? Contacteer dan de school van je keuze of neem contact op met dienst Flankerend Onderwijsbeleid via 011 23 90 62 of onderwijs@hasselt.be.